zaterdag 3 september 2011

Ronde 11 van de #Kunstlinie actie

11.Boetseren
Het enig juiste antwoord van deze ronde is, boetseren. Ook bij de Kunstlinie worden hierin cursussen gegeven. Hieronder vind je de link naar de cursussen en wat meer info over boetseren.

Zelf boetseren bij de Kunstlinie

Boetseren volgens wikipedia:
Boetseren is een bewerking die wordt beoefend als hobby of als onderdeel van een beroep zoals beeldhouwermodelleur of requisiteur, waarbij men met de hand vormen maakt van een zachte massa, bijvoorbeeld boetseerklei, boetseerwasplasticine of brooddeeg. In ruimere zin kan ook het modelleren met gips hieronder begrepen worden.
Bron: wikipedia

Docent van de Kunstlinie aan het woord:
Een film maken of je eigen website bouwen
Alles is mogelijk in de hypermoderne multimediaruimte van de Kunstlinie

Lijkt het je leuk om een film te maken, jezelf op de cover van een tijdschrift te zetten of je eigen website te ontwerpen? Wil je je eigen ringtone componeren en opnemen? Of wil je opnames maken met je band? Kom eens kijken in de prachtige multimediaruimte van de Kunstlinie waar je alle kanten van het mediavak kunt ontdekken.

Meiden, mode en media
Een nieuwe cursus voor meiden die geïnteresseerd zijn in media en mode. Onze docenten laten je spelenderwijs kennismaken met het mediavak. Stapsgewijs leer je wat er komt kijken bij het ontwerpen van een tijdschriftcover, een advertentie of een label voor een shampoomerk. Eerst leer je omgaan met een digitale camera. Je maakt een foto van jezelf die je vervolgens gaat uitsnijden en bewerken in fotoshop. Met onze moderne Apple software kun je in korte tijd de mooiste composities maken. Je gaat ook een website ontwerpen en bouwen zodat je jezelf en je werk kan presenteren. Daarna gaan we de catwalk op. Jullie gaan elkaar interviewen over je favoriete kleding. Daar maken jullie een videoverslag en een film van. Aan het eind kun je met recht trots zijn op jezelf, want dan heb je een echte mediaproductie gemaakt.
Hippe beats opnemen met Garageband
De mogelijkheden van het Apple programma Garageband zijn ongekend. Componeer je eigen muziek of kom met je band nummers opnemen. Uiteraard onder begeleiding van onze professionele docenten. Met de moderne technieken van Garageband kun je je tracks een strakke groove meegeven. Je maakt hippe beats en muziek die je opslaat op mp3 of als ringtone. De opnames neem je kant en klaar mee naar huis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten