dinsdag 23 augustus 2011

Swing mee in een van de musicalklassen

Voel jij het tintelen wanneer je naar een enthousiaste musicalvoorstelling kijkt waarbij er veel én met stijl gedanst wordt? Fantaseer je ervan om net als grote musicalartiesten als Chantal Janzen, Jim Bakkum of Kim Lian op het toneel te staan en het publiek te verpletteren met een geweldige show vol theater, dans en muziek? Beleef dan een fantastische periode vol plezier en chemie met anderen jongens en meiden, die het net zo leuk vinden!

Musicaldans
Bij musicaldans leer je de pasjes uit musicals als bijvoorbeeld Fame en Hairspray, werk je samen met de anderen toe naar een grote presentatie en uiteindelijk zullen jullie schitteren op het toneel!

Musicalschool
Bij de musicalschool ben je naast het leren van de danspasjes ook bezig met zang en theater. Alle facetten samen om de show uiteindelijk te stelen met jou talent! Net als bij de musicaldans zul je samen met de andere jongeren streven naar een mooie presentatie waarbij je kunt laten zien wat jij in de afgelopen maanden allemaal geleerd hebt. Lijkt dit je leuk en ben je nieuwsgierig naar de opleiding? Geef je dan op voor de auditie/introductiedag van zaterdag 17 september. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina.

Ook kun je voor meer informatie terecht bij een van de docenten op de opendag van 3 september. Deze duurt van 11.00 tot 15.00 uur in de Kunstlinie. We zien je graag verschijnen!

Groetjes Jiron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten