dinsdag 23 augustus 2011

Ga met ons mee het nieuwe seizoen in!

5 september starten de opleidingen van de Kunstlinie, waarbij bevordering en plezier centraal staan om jou verder te helpen in de opleiding die jij leuk vindt! Je bent nu misschien nog op vakantie of inmiddels alweer thuis en we hopen dat je net als ons veel zin hebt in het nieuwe seizoen! Wij in elk geval wel! Komend seizoen communiceren we, naast uiteraard in het gebouw, ook graag met jullie via de social media! Op de site en onderaan dit berichtje vind je links naar onze Hyves, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Nog niet ingeschreven?
Wees gerust! Tot de lessen beginnen kun je je gewoon nog inschrijven voor een van de opleidingen. Wees er wel gauw bij voordat jouw gewenste opleiding vol zit. Het zou jammer zijn als je een leuke en leerzame tijd mist, waarbij je zoveel kunt leren en nieuwe mensen leert kennen! Zit je toch nog een beetje in twijfel en denk je: zijn de docenten wel leuk? En past het wel ongeveer in het plaatje dat ik ervan verwacht?
Kom dan naar de open dag van 3 september en wij zullen al jouw vragen beantwoorden! Ook kan je meteen inschrijven, kennismaken met de docenten en zijn er allerlei workshops en activiteiten waaraan jong en oud mee kunnen doen. Zet het dus in je agenda!! Zaterdag 3 september van 11.00 tot 15.00, natuurlijk in de Kunstlinie.

Cultuurnacht
Een paar weken geleden vertelde ik ook al over de Cultuurnacht. Dit is een jaarlijkse kennismaking met de kunstzinnige en culturele activiteiten die komend seizoen in Almere plaats zullen vinden. Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar beloofd het weer een leuke avond te worden met spetterende activiteiten en optredens (van ondermeer Postmen). De toegang voor het evenement is gratis. De Cultuurnacht vindt plaats op zaterdag 10 september vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes op de Esplanade en aan het Weerwater in Almere. Daarnaast hebben wij en de Schouwburg de deuren geopend voor diverse activiteiten. Ben jij er ook bij? Voor het gehele programma, zie http://www.cultuurnachtalmere.nl/.

Jiron van de Kunstlinie
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze Hyves, Twitter, LinkedIn en Facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten